Eén van onze standaard activiteiten is het ondersteunen van "onze" school en kindertehuizen door middel van voedsel, schoolspullen en kleding. De basisbehoeften van ieder kind.  Ook in Nepal!


De reparatie/verbouwing van een door de aardbeving van 2015 beschadigde waterput waar 300 huishoudens hun water uit moeten halen. De capaciteit was teruggedrongen tot 15% door de beschadigingen. Maar binnenkort weer voor de volle 100% beschikbaar voor schoon drinkwater in het buitengebied waar wij ook onze school hebben.


Herbouwen van een lokaal bij de Shree Bindhawasini Secondary School zodat ook hier weer alle kinderen naar school kunnen. Wij zijn trots op alle harde werkers daar die zelfs tijdens de moesson gewoon doorgaan met de voorbereidingen.


Speeltuin tbv kindertehuizen PA Nepal

De bouw van de speeltuin tbv de kinderen in de tehuizen van PA Nepal is gestart in november 2016. Wij weten zeker dat dit project een beetje extra licht geeft in het leven van de kinderen daar. In april (Eddie) en mei (Gert) gaan wij zelf de resultaten bekijken van al het werk. En ook zelf de handjes uit de mouwen steken sportief bezig zijn natuurlijk.


Dandaguan Village School

In dit dorp is de school door de aardbeving volledig verwoest. Op dit moment (september 2016) wordt de nieuwe school gebouwd welke mogelijk is gemaakt door onze inspanningen. Deze school heeft een regionale functie en is dus ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Geen onderwijs betekend nauwelijks kans op een toekomst. En de volwassenen van de toekomst verdienen een kans.


Farmhouse Kathmandu

Op deze locatie kunnen inmiddels de allerkleinste kinderen verblijven. Tijdens ons bezoek in oktober 2015 hebben wij deze locatie helemaal verbouwd en ingericht. Nieuwe bedden, vloerbedekking kasten, ramen, schilder en bouwwerk.


Firefly kindertehuis in Kathmandu

Bij dit tehuis heeft Stichting 112 Nepal reparaties verricht welke zijn ontstaan na de aardbeving in april 2015. Tevens een grote hoeveelheid schoenen en kleding verzorcht voor de ruim 100 kinderen die op deze en 2 andere locaties verblijven in Kathmandu en Sankhu